DATA PROTECTION

Generelt
Når du handler produkter i nettbutikken godtar du disse salgsbetingelsene. De gjelder for privatkunder, og du må være over 18 år for å handle. Er du mindreårig, må du ha en foresatt til å handle for deg / evt en godkjenning. Noe av det viktigste for msHay er at du får en god handleopplevelse. Vi ønsker at du skal føle deg trygg på at du handler et produkt med god kvalitet og sikker betaling. Hvis du har spørsmål du ikke finner svar på, så ikke nøl med å ta kontakt! Du finner kontaktskjema under Kontakt 

Priser
Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK), inkludert merverdiavgift. Det tas forbehold om prisendringer og korrekturfeil.

Frakt og levering
Fraktkostnader er 99 kr i Norge.
Alle plakater blir pakket i beskyttende papprør eller pappkonvolutt. Papprør blir som regel hentepakke på din nærmeste PostNord i butikk, og A4 plakater blir som oftest levert rett til din postkasse. Vi har utsendelse en dag i uken. I perioder med stor pågang (f.eks før jul) så sender vi oftere. Plakatene blir levert i et beskyttende papprør og sendes som gjennom PostNord med sporing.  

Betaling
Vi er opptatt av at du skal føle deg trygg når du netthandler på mshay.com. Du kan betale med VISA, Mastercard og PayPal. 

Ordrebekreftelse
Etter bestilling vil du motta en ordrebekreftelse med oversikt over bestillingen. Det anbefales at du kontrollerer at alt stemmer med hensyn til antall produkter, varetype, pris osv. Er det ikke samsvar mellom bestillingen og ordrebekreftelsen ber jeg deg ta kontakt så fort som mulig.

Ved mottatt produkt
Det anbefales at du undersøker varen for feil, skader og mangler så raskt som mulig etter at den er mottatt. Må du sende den tilbake så benytter du deg av reklamasjonsretten. Dersom du skulle være så uheldig å motta en vare med skade, så må du melde fra om dette innen 14 dager etter bestilt vare og dokumentere med bilder.

Reklamasjon
Dersom du oppdager en feil eller mangel ved varen må du innen rimelig tid gi skriftlig beskjed til msHay om dette. Feilen må dokumenteres med bilde sammen med reklamasjonen. Dersom produktet har feil eller mangler kan du kreve retting av feilen, få et nytt tilsvarende produkt eller heve kjøpet. msHay kan alltid kreve at kjøpet heves fremfor feilretting. Retten til å reklamere gjelder i to år etter at du mottok produktet. Retten til reklamasjon kommer i tillegg til angreretten.

Kjøpers rettigheter ved forsinkelse
Normal leveringstid for msHay produkter er 3-4 virkedager i Norge.

Uavhentede varer
Uavhentede varer omfattes ikke av angreretten. Dersom du unnlater å hente varen på utleveringsstedet og produktet blir sendt i retur vil du bli belastet med fraktomkostninger samt et gebyr på 250 kr.

Konfliktløsning
Eventuelle tvister skal løses i minnelighet. Om du har behov kan du som kjøper ta kontakt med Forbrukerrådet for å få bistand. Dersom minnelig løsning ikke oppnås etter megling i Forbrukerrådet, kan partene skriftlig begjære at Forbrukerrådet fremmer tvisten for Forbrukertvistutvalget. Vedtak av Forbrukertvistutvalget er rettskraftig fire uker etter forkynning. Før vedtaket er rettskraftig, kan partene, ved innsendelse av stevning til Forbrukertvistutvalget, bringe vedtaket inn for tingretten. 

Angrerett
Som kunde har du angrerett på kjøp av produkter hos msHay. Angrerett innebærer at du uten grunn kan returnere varen selv om det ikke er noen feil eller mangel ved den, og selv om den ikke er levert. Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten må du senest gi beskjed innen 14 dager etter mottatt vare. Dette gjøres ved å fylle ut angrerettskjema som følger med leveransen fra msHay. Dersom du ikke har mottatt angrerettskjema, enten i ordrebekreftelsen eller ved levering av produktet, utvides angrefristen til tre måneder.

Dersom du velger å benytte deg av angreretten skal produktet sendes tilbake til msHay i den stand du mottok det. Kostnader i forbindelse med returforsendelse må dekkes av deg. Du har selv ansvar for at produktet er forsvarlig pakket for returtransport i msHay originalemballasje.

Link til angrerettskjema finner du her: 
http://www.signform.no/dss/statlige-blanketter?view=form&id=1096

Les mer om angrerett på forbrukerrådet:
http://www.forbrukerradet.no/dine-rettigheter/angre-+og+bytterett

Retur
msHay dekker ikke returkostnaden ved forsendelse. Pengene blir tilbakeført på konto når produktet er mottatt. Kjøper er selv ansvarlig for å sende det enten i originalemballasje, eller pakket på en måte som gjør at det kommer sikkert frem.

Retur av produkter sendes (helst originalemballasje) til:
msHay Design, Tina I. Hay
Tårnbyveien 360
2013 Skjetten

Avtaleinngåelse
Kjøper du produkter av msHay er avtalen bindende ved bestilling av varen. En part er allikevel ikke bundet av avtalen dersom det har forekommet skrive- eller tastefeil i tilbudet eller bestillingen, og den annen part innså eller burde ha innsett at det forelå en slik feil.

Produktene er solgt direkte fra:
MS HAY DESIGN, TINA IVERSEN HAY
991 420 894 MVA

Fakturaadresse og returadresse:
Tina Iversen Hay | msHay Design
Tårnbyveien 360, 2013 Skjetten